Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce are special masina lui Steve Jobs

Tags: steve jobs, mercedes, inmatriculare, placuta de inmatriculare, amenda

Steve Jobs conducea o masina Mercedes-Benz SL 55 AMG, de 518 CP. Faptul ca Jobs a fost un nonconformist in adevaratul sens al cuvantului nu se reflecta in marca masinii, ci in faptul ca aceasta nu avea un numar de inmatriculare in mod oficial.
Steve Jobs conducea un Mercedes-Benz SL 55 AMG, de 518 CP, pe care deseori il parca in fata sediului Apple, pe locul destinat persoanelor cu dizabilitati. Nu din spirit de fornda, ci pentru ca Apple a instituit o politica de egalitate intre angajati, aceasta eliminand prioritatea pentru locurile de parcare. Angajatii lui Jobs nu ezitau insa sa-i lipeasca biletele masina, pentru a-si manifesta dezacordul fata de acest obicei al sau.
 
Masina lui Steve Jobs era, oricum, usor de recunoscut, datorita lipsei numarului de inmatriculare, inlocuit cu un cod de bare. Motivul pentru care Jobs umbla fara numar la masina era, insa, destul de simplu: admiratorii ii furau placuta de inmatriculare aproape zilnic. 
 
Ziaristii americani de la gizmodo.com scriau anul trecut ca nu exista, la politia rutiera din Santa Clara (unde a trait Steve Jobs) dosare continand mentiuni privind lipsa placutei de inmatriculare. De fapt, Jobs a primit doar doua citatii intre 2006 si 2010, ambele pentru viteza excesiva. Una dintre ele a fost anulata dupa ce Jobs a mai mers o data la scoala de soferi, iar a doua amenda a fost platita pe loc. O a treia amenda, mai misterioasam a fost emisa pe numele Apple Inc. in 2007 tocmai pentru lipsa inmatricularii. S-a renuntat ulterior la ea, pentru ca -su gasit dovezi de "indreptare".

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016