Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce site va deveni urmatorul Facebook?

Tags: dropbox, facebook, pinterest, dezvoltare site, platforma google drive

Sa nu ne gandim ca prea curand vreun site ar putea sa spulbere suprematia retelei de social media. Exista insa unele site-uri care, desi aflate la inceput (daca ne gandim la timpul scurs de la lansare), au toate sansele sa se apropie de o popularitate care sa le aduca mai aproape de maretul rang ocupat de Facebook.


Pinterest se bucura deja de un numar din ce in ce mai mare de utilizatori la doar doi ani de la lansare. Acesta ocupa locul al treilea dupa Facebook si Twitter, iar cresterea atat de mare i-a luat prin suprindere chiar si pe fondatorii sai care incearca sa vina cu un plan de business pentru a creste valoarea site-ului.

Dropbox a reusit sa faca ceea ce incercam noi sa rezolvam prin stick-uri de memorie si CD-uri doar ca sa nu ne mai aglomeram casutele de mail cu fisiere de sharing sau ca sa nu mai asteptam o ora pana cand se incarca o arhiva de poze pe care vrem sa o trimitem prietenilor. Un spatiu in online care economiseste astfel si memoria calculatorului s-a dovedit a fi o idee foarte buna. Competitorii nu au intarziat sa apara deoarece Apple a lansat la scurt timp serviciul de stocare online iCloud, iar Google a pus recent la dispozitia internautilor platforma Google Drive.


Uber ii salveaza pe multi locuitori ai New York-ului. O companie privata de taxi-uri a lansat aplicatia prin care clientii pot comanda un taxi direct de pe iPhone, iar soferul care se afla cel mai aproape va veni in cel mai scurt timp. Comanda unui taxi nu mai este intermediata de un alt angajat astfel ca uneori taxiurile apar si doar in doua minute. Mai mult, utilizatorii de iPhone pot urmari traseul soferului dupa ce a fost lansata comanda pe o harta afisata pe ecranul telefonului.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016