Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai buna miscare de marketing: Casatoria de 72 de zile

Tags: marketing, kardashian, kris humphries, divort, nba

Dupa 72 de zile de casnicie si o nunta televizata vreme de patru ore, Kim Kardashian a depus cererea de divort de baschetbalistul Kris Humphries. Motivul: "Diferente irecociliabile".
In orice caz, aceasta casatorie a adunat, ca bani, o suma mai mare decat castigul sportivului in sapte sezoane NBA. Zvonurile spun ca cei doi ar fi incasat de 17,9 milioane de dolari din scurtul lor mariaj care a fost nonstop scrutinizat de media, caci a facut obiectul unui reality show.
 
O prada deloc de neglijat.
 
Humphries a aflat de acest divort la fel ca noi toti: online. Spune ca nu a banuit nimic, ca este extrem de dezamagit si vrea sa salveze ce se mai poate.
 
Kardashian, in varsta de 31 de ani, si Humphries, de 26 de ani, s-au casatorit pe 20 august in Santa Barbara, California.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016