Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cei mai cautati termeni in 2011. Top 10 Yahoo!

Tags: yahoo, yahoo search, cei mai cautati termeni, top yahoo

In fiecare an, motoarele de cautare dau publicitatii o lista cu cei ma cautati termeni din perioada respectiva. 2011 nu face exceptie, insa vine cu o supriza de proportii, pentru ca anul acesta cel mai cautat cuvant pe Yahoo! nu este o persoana sau un eveniment, ci un gadget.

De 11 ani de cand Yahoo! realizeaza lista cu cei mai cautati termeni pe motorul sau, PlayStation 2 este singurul dispozitiv care a reusit sa ajunga in varful ierahiei. S-a intamplat in 2001 si 2002, iar de atunci niciun altul nu a mai reusit o astfel de performanta. Asta pana in acest an cand un alt gadget a cucerit topul Yahoo!, devansand o serie de personalitati, evenimente marcante si chiar pe cel mai cunoscut terorist al lumii: Osama bin Laden.

Iata cum arata clasamentul celor mai cautate cuvinte de pe motorul Yahoo! in 2011:

1. iPhone – Dupa patru ani de la lansare, dupa isterii si obsesii la cumparaturi, smartphone-ul minune al Apple a cucerit nu doar inimile cumparatorilor din intreaga lume, ci si clasamentul Yahoo!.

2. Casey Anthony – Cazul fetitei in varsta de doi ani care a disparut fara urma in iulie 2008 a marcat societatea americana si internetul deopotriva.  Procesul mamei sale, Casey Anthony, a fost urmarit indeaproape de media si de intreaga suflare din SUA. Nu e de mirare astfel ca numele mamei a reusit sa se plaseze pe locul doi in toul Yahoo!.

3. Kim Kardashian – Nunta fastuoasa, urmata de divortul subit, dupa doar trei luni, i-au adus lui Kim Kardashian o expunere imensa, publicitate cat cuprinde si locul trei in clasamentul Yahoo!.

4. Katy Perry – Isi datoreaza locul patru succesului incredibil pe care l-a avut anul acesta in muzica. Desi nu a castigat niciun premiu Grammy, a primit numeroase nominalizari. De asemenea, patru dintre cantecele sale au avut parte de 4 milioane de download-uri, o premiera in materie.

5. Jennifer Lopez
– Participarea la competitia American Idol in calitate de membru al juriului a contribuit in buna masura la cresterea popularitatii cantaretei, cu atat mai mult cu cat in ultima perioada nu a mai fost atat de activa pe scena muzicii.

6. Linsday Lohan – Cu viata sa tumultoasa, excesele de toate felurile, dependenta de droguri, Lihan a reusit sa tina din nou prima pagina a ziarelor de scandal si atentia publicului. Prezenta pe social media nu a facut decat sa-i sporeasca popoularitatea, chiar daca vorbim despre una negativa.

7. American Idol – Show-ul menit sa descopere noi talente muzicale a ajuns deja la cel de-al 10-lea sezon, dar nu si la saturatie.

8. Jennifer Aniston – Pentru ca este una dintre cele mai indragite actrite americane, publicul doreste mereu sa stie totul despre ea: ce mananca, ce imbraca, ce cumpara, pe cine iubeste. Si uite-asa creste si numarul cautarilor pe motorul Yahoo!

9. Cutremurul din Japonia – Tragedia de pe 11 martie din Japonia a captat atentia unei lumi intregi. Cutremurul, al patrulea ca intensitate din 1900, tsunami-ul si iminenta dezastrului nuclear de la Fukushima au generat valuri de compasiune, de ingrijorari si dezbateri.  

10. Osama bin Laden – Cel mai periculos si cautat terorist al lumii a ajuns pe locul 10 in topul Yahoo! nu datorita unui nou atac, ci ca urmare a mortii sale. Fortele americane l-au ucis intr-un schimb de focuri in Pakistan, pe 1 mai 2011, la aproape 10 ani de la atacul asupra World Trade Center.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016