Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Clipboard reinventeaza optiunea copy-paste

Tags: clipboard, copy, paste, salvare, online, informatii, continut

Daca v-ati dorit vreodata sa copiati si sa pastrati orice tip de informatie disponibila online, fie ea text, fotografie sau clip video, aflati ca dorinta este pe cale sa se implineasca. Clipboard a reinventat optiunea "copy-paste".
Pana de curand singura modalitate prin care puteam copia si pastra un clip video disponibil online era prin salvarea URL-ului acestuia. Cu platforma Clipboard insa, lucrurile se schimba si devin deodata mult mai accesibile. Orice continut online, indifent de forma sa, va putea fi salvat cu optiunea copy-paste.    
Menirea Clipboard este de a a-i ajuta pe utilizatorii de internet sa salveze, sa organizeze si sa partajeze mai facil informatiile pe care le gasesc pe net.
In timp ce majoritatea serviciilor tip copy-paste salveaza doar textul sau structura de baza a unui site sau a unui articol, Clipboard salveaza formatul si functionalitatea originala a itemului respectiv.
Deocamdata, serviciul este disponibil in varianta beta si pe baza de invitatie. Exista insa si posibilitatea ca doritorii sa isi faca un cont pe site. Astfel, vor primi toate informatiile necesare si vor putea instala optiunea Clipboard in bara browser-ului.    
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.55 din 5 - 10 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016