Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cosmote si Romtelecom dau lovitura: Aplicatia Dolce Mobile TV este cea mai descarcata din AppStore

Tags: aplicatie, dolce mobile tv, cosmote, romtelecom, appstore, tv pe mobil

Nu stim cati dintre ei il practica, insa cu siguranta romanii sunt iubitori de sport. Iar asta se vede si din interesul acordat stirilor si informatiilor din domeniu. La doua zile de la lansare, aplicatia Dolce Mobile TV a devenit cea mai descarcata aplicatie gratuita din AppStore in Romania.
Pe 27 iulie, Cosmote Romania impreuna cu Romtelecom lansau aplicatia Dolce Mobile TV pentru a le oferi iubitorilor de sport o noua experienta de vizionare, una mobila. In urmatoarele doua zile au fost inregistrate peste 4.500 de descarcari pe iPhone si aproximativ 900 pe iPad (iOS), in timp ce utilizatorii de Android au descarcat Dolce Mobile TV de peste 1.000 de ori, devenind astfel cea mai descarcata aplicatie gratuita din AppStore in Romania.

 

„Pe masura ce viata devine tot mai complexa si mai rapida, oamenii se bazeaza tot mai mult pe informatii si serviciile oferite de aplicatii inteligente integrate in diferite tipuri de dispozitive. De aceea, pentru a veni in intampinarea cerintelor in schimbare ale clientilor, am creat Dolce Mobile TV, oferindu-le mobilitate totala. Televiziunea devine astfel mobila, clientii se pot uita la Dolce TV atat de acasa, cat si atunci cand se afla in deplasare si pot simti in direct emotiile si tensiunile tuturor competitiilor sportive importante”, spune Panos Makris  (Chief Commercial Officer, COSMOTE Romania).
 
Serviciul Dolce Mobile TV este disponibil gratuit pana pe 26 august 2012, clientii avand acces la acesta fie de acasa, prin conexiunea Wi-Fi Romtelecom, fie din exterior - prin reteaua 3G a Cosmote.

 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

florin 10-Oct-2012 00:16:42
Se plate visions dolce tv din din strainatate

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016