Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa obtii un salariu mai mare

Tags: negociere de salariu, crestere de salariu, asumarea responsabilitatii, recunoasterea greselilor

Dupa ce ai incheiat cu succes un contract sau ai adus un nou client important companiei pentru care lucrezi, este momentul ideal in care sa ii propui sefului tau sa iti mareasca salariul si ai sansele cele mai mici sa primesti un refuz.
Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa primesti un salariu mai mare:

1. Intereseaza-te de regulile companiei pentru cresterile salariale

Exista posibilitatea ca in compania in care lucrezi sa existe o politica specifica de acordare a maririlor de salariu sau exista doar anumite perioade anuale in care acestea pot fi acordate si asigura-te ca te incadrezi in aceste reguli atunci cand doresti sa iti negociezi salariul, pentru a nu risca sa te intorci dezamagit.

2. Realizeaza o analiza a rezultatelor tale in companie

Atunci cand stabilesti o intalnire cu seful tau in care intentionezi sa iti negociezi salariul trebuie sa ai o lista cu cele mai importante obiective, proiecte si realizari alte tale in companie, pregatita in cazul in care seful te intreaba de ce consideri ca meriti aceasta marire de salariu.

3. Adopta o atitudine corespunzatoare

Daca iti doresti sa obtii o crestere salariala trebuie sa stii in primul rand ca trebuie sa fii un angajat model, sa nu intarzii constant si sa nu ramai in urma cu proiectele. De asemenea, este important sa te intelegi bine cu colegii tai de munca si sa ai o atitudine corespunzatoare fata de seful tau.

4. Asuma-ti responsabilitatea

Pentru a demnostra tuturor ca esti o persoana constienta, care merita mai mult, trebuie sa iti recunosti intotdeauna greselile si sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce se intampla din vina ta.  



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016