Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce se imprumuta Posta Romana cu 100 de milioane de lei

Tags: posta romana, imprumut posta romana, rambursare credit, finantarea capitalului de lucru

Posta Romana va primi un imprumut in valoare de 100 milioane de lei de la patru banci din Romania.

Imprumutul de 100 de milioane de lei pe care il va primi Posta Romana de la Banca Comerciala Romana, Banca Transilvania, CEC Bank si Millennium Bank Romania are ca scop finantarea capitalului de lucru, .

 

"In urma unei licitatii initiata in iulie 2012, Banca Transilvania si-a adjudecat un lot de 20 milioane de lei, iar un altul de catre Banca Comerciala Romania. Restul loturilor, in suma de 60 milioane de lei, au ramas neadjudecate si, in acest context, Posta a procedat la negociere fara anunt de participare. 

 

In urma procedurii, Millennium Bank si-a adjudecat doua loturi in suma totala de 20 milioane de lei, pentru care s-a semnat deja contractul, iar restul au revenit CEC Bank, contractul de imprumut fiind in curs de semnare", au declarat pentru  reprezentantii Postei Romane.

 

Anuntul de participare a fost publicat pe www.e-licitatie.ro in 18 iulie 2012, iar termenul limita pentru depunerea ofertelor a expirat la 3 septembrie, iar Posta Romana a estimat costurile imprumutului la 8,8 milioane de lei.

 

Rambursarea creditului se va efectua din sursele proprii ale Postei Romane, care este cel mai mare operator de profil si dispune de o retea teritoriala de aproximativ 7.100 de oficii postale.

 

Compania avea la sfarsitul lui 2011 datorii totale de 556,9 milioane de lei, iar numarul mediu de salariati a scazut cu peste 2.500, la 32.124 de persoane.

 


 

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016