Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook pentru mobil primeste un redesign: fotografiile vor fi de trei ori mai mari

Tags: facebook, actualizare, aplicatie de mobil, redesign facebook, smartphone, android

Facebook a anuntat ca aplicatia sa de mobil va fi actualizata incepand de saptamana aceasta, imaginile fiind mult mai mari decat inainte.
Actualizarea va fi implementata mai intai pe site-ul Facebook accesat de pe dispozitive mobile, urmand ca apoi sa fie integrata si in aplicatiile Facebook pentru sistemele Android si iOS.

Se pare ca noul format al imaginilor Facebook se inspira din designul Instagram, serviciul de photo-sharing achizionat de companie in urma cu o luna pentru suma de 1 miliard de dolari.
 
Facebook a publicat mai multe screenshot-uri cu modificarile efectuate, iar fotografiile care in trecut apareau la dimensiuni destul de mici in News Feed-ul utilizatorului sunt acum mult mai mari si mai vizibile, ocupand intreaga latime a ecranului.
 


"Incepand de astazi, vom implementa treptat un design imbunatatit al postarilor din News Feed pentru telefonul mobil," a declarat compania intr-o postare pe blog. "Acum fotografiile sunt de trei ori mai mari si toate postarile vor ocupa intregul ecran, de la un capat la altul."
 
Noua actualizare a aplicatiei Facebook pentru dispozitive mobile se aseamana mult cu modificarea recenta adusa retelei Google+ pentru aplicatia iOS. Se pare ca atat Facebook, cat si Google isi pregatesc din ce in ce mai mult retelele pentru smartphone-uri si tablete, data fiind popularitatea crescanda a acestora.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016