Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook va avea propriul magazin de aplicatii

Tags: facebook, app center, magazin de aplicatii, dispozitive mobile, aplicatii mobile, aplicatii gratuite, aplicatii contra cost

Facebook isi va lansa propriul magazin de aplicatii, care se va numi App Center. Astfel, cea mai populara retea de socializare a momentului, care a depasit pragul de 900 milioane de utilizatori, va oferi atat gratis, cat si contra cost aplicatii, programe si jocuri, asemenea gigantilor Apple (App Store) sau Google (Google Play Store).
"In urmatoarele saptamani, utilizatorii vor putea accesa magazinul App Center atat pe internet, cat si prin intermediul aplicatiilor Facebook pentru sistemele iOS si Android," a scris Aaron Brady pe blogul oficial al dezvoltatorilor Facebook.
 
Centrul de aplicatii Facebook va fi locul in care utilizatorii vor putea gasi toate aplicatiile preferate, precum Pinterest, Spotify, Draw Something, Viddy, etc. Fiecare aplicatie va avea o propria pagina, unde va fi detaliata functionalitatea acesteia.
 
Succesul unei aplicatii va depinde in mare masura de feedback-ul primit din partea utilizatorilor si de calitatea acesteia. Facebook va pune la dispozitie sisteme de rating, iar aplicatiile care beneficiaza de un design foarte bun si care sunt apreciate de multi utilizatori vor fi afisate in prim-plan, in timp ce aplicatiile proaste calitativ si cele care nu primesc un rating bun vor disparea din lista.



 
Scopul principal al noului centru de aplicatii este acela de a creste numarul de aplicatii mobile care sunt accesate prin intermediul Facebook, fie ca sunt pe iOS, Android sau alt sistem de operare.
 
"Prin intermediul App Center, utilizatorii vor putea cauta aplicatiile care sunt compatibile cu telefonul lor mobil, iar daca o anumita aplicatie mobila trebuie instalata, acestia vor fi trimisi sa o descarce din App Store sau Google Play," a precizat Brady in aceeasi postare.
 
Facebook a precizat faptul ca se inregistreaza o crestere a numarului de utilizatori care acceseaza site-ul de pe dispozitive mobile si o scadere a utilizatorilor care intra direct de pe computerul personal.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016