Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gadgeturi care pot supravietui Apocalipsei

Tags: gadget, apocalipsa, sony, panasonic, samsung

Am rasuflat usurati cand am trecut cu brio peste Apocalipsa anuntata de mayasi. Dar nu se stie niciodata cand vom mai fi amenintati de vreun alt verset descifrat, de vreun Nostradamus contemporan. Asa se face ca piata gadgeturilor ne sare in ajutor, propunandu-ne produse care rezista la calduri de sute de grade, suporta greutatea unui Hummer sau scapa nevatamate daca sunt aruncate de pe o stanca.
Iata o lista pentru cei interesati:

Olympus µ 770 SW
Acest model de aparat foto rezista pana la 10 metri sub apa, suporta greutati de 100 de kilograme si aruncari de la un metru si jumatate. Nu o afecteaza nici temperaturile de pana la -10 grade Celsius. Are carcasa de metal care o face sa arate bine.

Samsung B2100 Xtreme Edition
Rezista pana la 30 de minute sub apa, e protejat de praf si nisip si beneficiaza si de un led care il transforma in lanterna. Nu are insa touchscreen.

Cel mai aventuros flash drive, LaCie XtremKey
Acest stick USB, cu capacitate de pana la 64GB, e protejat de un strat metalic cu o grosime de 2 milimetri, ceea ce il face sa reziste la greutatea unui camion de 10 tone. Isi pastreaza proprietatile si la 100 de metri sub apa, putand si aruncat si de la 5 metri. 



G-Form
Cei de la G-Form s-au decis sa foloseasca intotdeauna cele mai rezistente materiale pentru husele de iPad, smartphone si laptop pe care le produc, iar Poron XRD este unul dintre ele. Avand o structura inteligenta, modulara, care se pliaza pentru a atenua socurile, toate produsele G-Form sunt de avut la indemana, chiar daca au forma unui atenuator de socuri pentru bicicleta sau a unui protector de genunchi pentru amatorii de sporturi extreme.

Panasonic ToughBook 53
In 1998. Panasonic a lansat seria de laptopuri ToughBook, destinata in principal armatei. Noul model, 53, beneficiaza de specificatii aproape desktop, bazate pe platforma Intel i5, cu 4 GB de RAM, posibilitati de touchscreen si toate porturile necesare. Securitatea in caz de dezastre (ecologice sau nu) e oferita de o carcasa de magneziu, tastatura rezistenta la lichide, totul putand fi aruncat de la cativa metri fara probleme.



Sursa foto: captura YouTube
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016