Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google aduce sharing-ul pe mobil

Tags: google, google chrome, mobile, app store, optiune share, ios

Poate cel suparator aspect al utilizarii retelelor sociale de pe dispozitivele mobile este acela ca nu ti se permite sharing-ul. In cazul aplicatiei Facebook, de exemplu, singurele optiuni de engagement disponibile sunt cele de „Like” si „Comment”. Google insa a avut grija sa faca ce altii nu permit.
Compania a anuntat primul update al browser-ului Google Chrome pentru iOS, care vizeaza posibilitatea de a distribui continut pe cele mai importante retele sociale direct din navigatorul web. Modificarea permite distribuirea paginilor web prin intermediul retelelor Facebook, Twitter, Google+, dar si prin email.


 
Browser-ul mobil Google Chrome ofera deja mai multe optiuni valabile si in versiunea pentru desktop, printre care sincronizarea tab-urilor. Acesta permite utilizatorului ca atunci cand viziteaza o pagina prin intermediul iPhone-ului sa o poata deschide si de pe desktop ori vice versa. De asemenea, utilizatorii isi pot transmite parolele intre dispozitive ori istoricul cautarilor online.
 
Google Chrome este disponibil gratuit in App Store.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016