Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Grupul Lowe si-a facut agentie de mobile marketing in Romania

Tags: lowe, mobile works, agentie, mobile marketing

Un studiu recent a relevat faptul ca peste 5 ani numarul dispozitivelor mobile il va depasi pe cel al populatiei globului. Acest lucru nu face decat sa sublinieze cam in ce masura acestea au cucerit existenta si sa ofere o perspectiva asupra expansiunii mobile marketingului. Si pentru ca nici in Romania lucrurile nu vor sta diferit, piata locala incepe sa-si pregateasca serviciile in materie.
Pentru ca piata locala de mobile marketing se afla in plina expansiune, numarul smartphone-urilor fiind in crestere, iar ratele de utilizare ale aplicatiilor mobile tot mai ridicate, Grupul Lowe si-a lansat propria agentia de mobile marketing.

Se numeste Mobile Works si este specializata in crearea de campanii inovatoare pe telefonul mobil. Agentia asigura servicii de strategie, planificare, creatie si implementare de campanii integrate de comunicare pe dispozitive mobile. Printre tehnologiile folosite se gasesc Augmented Reality, Coduri QR, Bluetooth, IVR, SMS si MMS.

Mobile Works si-a propus sa ajute clientii actuali si viitori sa inteleaga si sa profite de avantajele pe care mobile marketingul le ofera. Agentia dezvolta deja proiecte pentru clienti precum Orange, BMW, Kika, Stella Artois, Ferrero, Beck's, Bergenbier, Johnson&Johnson sau Farmaciile Dona.

“Mobile marketing-ul se indreapta cu pasi rapizi catre mass adoption. 2012 va fi un an plin de oportunitati in acest domeniu datorita unei nevoi mai mari de eficientizare a cheltuielilor de comunicare, a cresterii ratei de penetrare a smartphone-urilor, a internetului mobil si a nivelului de familiarizare cu beneficiile mobile marketing-ului”, crede Alex Putineanu, Managing Director Mobile Works.

Agentia de mobile marketing completeaza mixul de specializari ale Lowe, care acopera acum prin agentiile din grup intregul spectrul de servicii de marketing si comunicare (creatie – Lowe& Partners, BTL – Lowe Vibe, Media - Initiative si Brand Connection, relatii publice - GolinHarris, digital – HyperActive).

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016