Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

IKEA si noua sa inovatie: Televizorul HD integrat in mobila

Tags: ikea, sistem de entertainment, uppleva, televizor led hd, sistem integrat

IKEA este cunoscuta pentru mobila sa cu caracter ergonomic si simplist, iar acum populara companie suedeza ne aduce un nou produs prin care doreste sa ne revolutioneze viata de zi cu zi: un televizor LED Full HD cu sistem audio 2.1 cu subwoofere wireless si sunet surround, Blu-ray/DVD player, toate integrate in mobilier.
Noua linie de produse poarta denumirea Uppleva si poate fi personalizata de catre fiecare utilizator in parte, in functie de preferinte: de exemplu, poti alege culoarea si designul cadrului si a mobilei, dar si dimensiunea televizorului (intre 26 si 42 de inci).
 
Unitatea include 4 porturi HDMI si 2 porturi USB si doreste sa inlature complet cablurile enervante care ne incurca prin casa. Aceasta dispune de asemenea de conectivitate WiFi si radio FM, precum si de suport pentru redarea fisierelor DivX HD. Televizorul LED va fi fabricat de compania chinezeasca TCL Multimedia.
 
Nu a fost anuntata o data de lansare oficiala in tara noastra, insa noul produs isi va face aparitia in iunie in cateva magazine din Stockholm, Milano, Paris, Berlin si Gdansk, urmand sa ajunga in mai multe tari incepand din toamna.
 
Pretul unui asemenea sistem va incepe de la 950 de dolari, pentru versiunea de baza, si va include o garantie de 5 ani. Asadar, daca doriti sa va aerisiti putin camera de zi sau dormitorul si sa eliminati cablurile nedorite, puteti astepta lansarea noului produs IKEA. Pana atunci insa, va invitam sa vizualizati mai jos clipul de promovare al noului sistem de entertainment.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016