Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In ce tara nu e voie sa folosesti un iPhone

Tags: iphone, siria, telefoane inteligente, android

In incercarea de a controla informatiile care se scurg in afara tarii, Siria a interzis folosirea iPhone-urilor, informeaza bbc.co.uk. Din motive de siguranta.
Uluitor este insa faptul ca aceasta interdictie nu se aplica si cazul altor telefoane inteligente, cum ar fi Blackberry-urile sau telefoanele cu sistem de operare Android.
 
Potrivit Organizatiei Natiunilor Unite, in Siria au fost ucise 4.000 de persoane din luna martie pana acum. Multe dintre interventiile brutale ale fortelor de ordine au fost filmate de protestatari si au facut inconjurul lumii, astfel ca guvernul de la Damasc a interzis folosirea si importul de iPhone-uri.

Autoritatile siriene anunta intr-un comunicat ca detinatorii de iPhone-uri vor ramane fara telefoanele si vor risca sa fie pedepsiti.

Stirea a fost confirmata de surse din opozitia siriana catre Agentia Germana de Presa (DPA).
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 11-Dec-2011 18:54:20
Creste inima in mine cind aflu ca exista tari care interzic asemenea produse nenorocite....

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016