Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inca un site de torrente a fost inchis

Tags: demonoid, torrente, site-uri de torrente, file-sharing, inchidere site

Autoritatile ucrainene au inchis recent unul dintre cele mai mari site-uri de torrente, Demonoid.com. Multi utilizatori ai site-ului obisnuiau sa descarce filme, muzica, software-uri si alte tipuri de continut de pe site.
Demonoid se alatura astfel altor site-uri de file-sharing care au fost inchise recent de autoritati, cel mai important fiind Megaupload. Site-ul de torrente Demonoid fusese inclus pe lista site-urilor considerate a fi ilegale de catre Guvernul SUA deoarece incalca drepturile de proprietate intelectuala, asa numita The Notorious Markets List.
 
Pe aceeasi lista au fost incluse alte site-uri precum The Pirate Bay, IsoHunt, Btjunkie, torrentz.eu, zamunda, vKontakte sau Putlocker.
 
Site-ul inchis se afla printre primele 600 de site-uri ca si trafic la nivel global, si printre primele 300 de site-uri vizitate de americani. Site-ul nu a mai putut fi accesat inca din data de 26 iulie.
 
Autoritatile se tem insa ca inchiderea acestor site-uri nu ii va impiedica pe utilizatori sa descarce in continuare continut piratat, existand la nivel mondial sute de site-uri de torrente inca active.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016