Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Internet Explorer vs Google Chrome: Ce browser este pe primul loc?

Tags: internet explorer, google chrome, browser, top, cel mai utilizat browser

Daca va ganditi instantaneu la produsul creat de Microsoft, nu sunteti chiar departe de adevar. Mai exact, sunteti la o distanta de 0.41% de realitate, intrucat cam atat desparte Internet Explorer-ul de prima pozitie la nivel mondial intre cele mai utilizate browsere.
De fapt, Internet Explorer tocmai a pierdut titlul in fata browser-ului Google. Google Chrome a depasit Internet Explorer si cu alte ocazii, insa pentru perioade scurte de timp. Acum insa, de mai bine de o saptamana, browser-ul Google se afla in topul celor mai utilizate navigatoare web. In procente, situatia sta cam asa (via StatCounter): 31,88% din traficul lumii s-a facut prin intermediul Google Chrome, in vreme ce 31,47% prin intermediul Internet Explorer.

Diferenta nu este mare, insa suficienta cat sa delimiteze regele. In plus, Google Chrome se afla pe un trend ascendent spre deosebire de browser-ul Microsoft. Totusi, acesta din urma inca este in top in majoritatea zonelor de pe glob si asta in mare parte pentru ca Windows, sistemul de operare al Microsoft, este instalat pe aproximativ 90% dintre computerele lumii.

Pe de alta parte, Chrome este utilizat cu precadere  in India si America de Sud si este apreciat mai ales pentru interfata minimala si viteza ridicata de incarcare.  Chrome are toate sansele sa detina in continuare prima pozitie, cel putin pana la finalul acestui an cand Microsoft va lansa Internet Explorer 10.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016