Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La muzica inainte: S-a lansat Zonga, cea mai mare colectie de melodii din Romania

Tags: zonga, muzica, lansare, streaming muzica

Melomanii de pe la noi pot lasa deoparte site-urile straine, gen Spotify sau Mog, intrucat, de acum, vor avea parte de muzica pe saturate chiar din Romania. Furnizorul de melodii nepretuite si 100% legale este Zonga.
Zonga este o aplicatie care ofera utilizatorilor acces la cea mai mare colectie oficiala de muzica din Romania. Acest produs digital a fost lansat de Trilulilu, versiunea romaneasca a platformei YouTube, si este un player de muzica care poate fi instalat atat computer, cat si pe telefonul mobil.
Zonga faciliteaza accesul utilizatorilor la toata muzica lor preferata, melodiile putand fi accesate pe loc, de oriunde. Continutul este redat la cerere, dar exista si optiuni radio. In plus, Zonga permite ascultarea melodiilor chiar si atunci cand utilizatorul nu are acces la internet. Momentan aceasta functionalitate este disponibila in aplicatia desktop, dar in curand va fi disponibila si pe mobil.
„Produsul va imbunatati fundamental modul in care romanii asculta muzica. Cel mai important aspect al Zonga este ca asculti prin streaming, adica fara sa descarci fisierele in calculator. Toata muzica ta preferata este deja acolo, e suficient sa selectezi ce vrei sa asculti si sa te bucuri de muzica. E ca si cum ai avea muzica de oriunde din lume cu tine, tot timpul”, spun reprezentantii Trilulilu.
Zonga aduce si doua premiere majore la nivel national. In primul rand, este pentru prima data in Romania cand toate casele de discuri importante, inclusiv cele internationale (Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI), sunt implicate intr-un astfel de proiect.Apoi, continutul este 100% legal, cea mai mare parte a veniturilor din abonamente mergand catre producatorii si casele de discuri.  
In prezent, pe site exista peste 1.700 ore de muzica si peste 5.800 de artisti, numarul lor crescand zilnic. In final, pe Zonga vor fi peste 1,5 milioane de melodii din intreaga lume.
Pe langa website, Zonga va fi disponibil si prin intermediul unei aplicatii desktop, dar si pe dispozitive mobile precum iPhone, iPod Touch, iPad si Android.
Platforma Zonga beneficiaza si de o importanta componenta de social media, fiind interconectata cu platformele Facebook, YouTube si Trilulilu, prin care utilizatorii pot sa urmareasca ce melodii asculta prietenii lor si sa importe automat artistii preferati.
Zonga este momentan disponibil in varianta Private BETA, 500 de utilizatori fiind invitati sa testeze produsul si sa ofere sugestii de imbunatatire. Lansarea pentru publicul larg este estimata pentru luna aprilie.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016