Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Levi's ne roaga sa nu ne spalam blugii

Tags: levi's, levi strauss, apa, conservare, blugi

Levi Strauss sarbatoreste Ziua Internationala a Apei printr-o initiativa interesanta: incepand cu 19 martie, angajatii companiei si vanzatorii magazinelor brand-ului au promis sa poarte aceeasi pereche de blugi sau pantaloni de doc timp de cinci zile, relateaza popsop.com.
Participantii la experiment au primit un burete, atasat de blugii numiti de acum Water

Prin acest gest, Levi Strauss vrea sa demonstreze ca nu se intampla nimic rau daca nu ne spalam blugii dupa o singura purtare, ci, din contra, ajutam la conservarea rezervelor planetare de apa.

“Este vorba de conservare si sustenabilitate. Daca spalam mai rar, folosim mai putina apa si energie. Ceea ce inseamna ca ne pasa de planeta pe care traim”, a declarat Michael Kobori, vicepresedinte Levi Strauss & Co intr-o postare pe blogul sau.

Levi Strauss a efectuat un studiu stiintific pe o pereche de blugi Levi’s 501 si pe una de Dockers Original Khakis, descoperind ca ceea ce afecteaza cel mai mult mediul inconjurator este spalatul excesiv la temperaturi inalte. In plus, daca spalam pantalonii mai putin si la 40 de grade, lungim durata de viata a articolelor vestimentare cu 50%.

La sfarsitul acestei saptamani, Levi’s va selecta trei dintre cei mai stilati angajati si va dona 1.000 de dolari unei companii caritabile alese de acestia. Consumatorii sunt invitati sa ia parte la initiativa, incarcand pe Instagram o poza cu eii insisi imbracati mai multe zile la rand cu aceeasi pereche de blugi, folosind hashtag-ul #gowaterless.

Compania a lansat si linia de produse Water

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016