Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ochelarii Google, destinati exclusiv adultilor?

Tags: ochelarii google, google, sergey brin, pink visual, erotic

Google a lansat recent ochelarii care pot inregistra orice detaliu al realitatii imediate purtatorului. Acestia par a fi destinati ciclistilor, celor carora le place sa alerge, dar si altor categorii de atleti, care, pe fuga fiind, vor sa surprinda momente intense exact atunci cand se intampla. Fotografiile si filmuletele pot si programate a incepe la intervale regulate, in timpul activitatii.
Sergey Brin, cofondatorul Google (foto jos) a declarat ca a fost extrem de incantat de posibilitatile proiectului atunci cand si-a aruncat fiul in aer in joaca si a reusit sa-i fotografieze reactia de bucurie.
 
Nu numai fiul lui Brin este insa incantat de Google Glasses, ci si studioul de productii erotice Pink Visual care vrea acum sa cumpere acest dispozitiv pentru a realiza filme, cum altfel, originale, scrie dailymail.co.uk
 
Nu se stie daca greul IT va accepta aceasta propunere, declaratia initiala fiind ca acesti ochelari vor fi oferiti pentru utilizare medicala, industriala sau pentru afaceri.
 

Purtatorul de cuvant al firmei Pink Visual, Quentin Boyer, explica de ce compania lui este atat de interesata de aceasta achizitie de ultima ora: “Stilul porno numit “unghi subiectiv” este deja foarte popular. Sigur, acesti ochelari vor permite filmarea HD si fara alte accesorii, ceea ce ne-ar usura foarte mult munca”.
 
Unde mai pui ca anumite pozitii pot fi perfect surprinse cu acesti ochelari care ajung in locuri unde camerele obisnuite nu pot nici visa.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016