Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Organizeaza un webinar de nota zece

Tags: webinar, organizare webinar, speaker, prezentare slide

Gandeste-te la ultimul webinar la care ai participat. Te-a luat somnul dupa primele cateva minute? Ai inceput sa te gandesti la cu totul si cu totul alte lucruri? In timpul webinarului, ti s-a parut o idee buna sa faci curat in casuta de mail?
Circa 88% dintre participantii la un webinar fac cu totul si cu totul altceva in timpul acestor prezentari. Multitaskingul, asa cum am mentionat cu alta ocazie, nu inseamna neaparat si productivitate, ci doar atentie mai scazuta si directionata catre mai multe activitati in acelasi timp.

Incepe prin a face o impresie buna fara sa te pierzi in amanunte sau in detalii introductive care, in fond, nu inetereseaza pe nimeni. Cei mai multi dintre cei care participa la webinar sunt deja familiarizati cu sistemul folosit asa ca informatiile tehnice ii vor plictisi cu siguranta.

Oricat de multa placere ti-ar face sa enumeri premiile si diplomele castigate de speakerul invitat, trebuie sa stii ca aceasta metoda este una cat se poate de neproductiva si paguboasa. Fa o introducere scurta, de o propozitie.

Prezentarea slide-urilor. E foarte bine daca vrei ca prezentarea ta sa se desfasoare si cu ajutorul slide-urilor, insa nu il lasa niciodata pe speaker sa le citeasca deoarece este important ca informatiile oferite de acesta sa fie diferite de cele de pe slide si mult mai cuprinzatoare si interesante.

Daca speakerul se opreste la mijlocul prezentarii si face un sondaj in incercarea de a capta atentia audientei sau de a-i angaja pe participanti la o conversatie, trebuie sa stii ca exista metode mai eficiente de a atrage participarea din partea celorlalti.

Pe scurt, acestea sunt unele dintre elementele de care e bine sa tinem cont atunci cand dorim sa organizam un webinar. Chiar daca par detalii nesemnificative, acestea pot face uneori diferenta intre niste participanti multumiti de webinarul la care tocmai au participat si niste potentiali clienti sau parteneri de afaceri pierduti pentru totdeauna.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016