Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premiera romaneasca: Trilulilu si Vodafone lanseaza platforma de muzica Zonga

Tags: zonga, vodafone, trilulilu, muzica, mobil

Trilulilu, in parteneriat cu Vodafone Romania, au lansat Zonga, primul produs romanesc care ofera acces la cel mai extins continut muzical, de pe computer si telefonul mobil. Zonga este disponibil utilizatorilor de smartphone-uri din Romania indiferent de reteaua de telefonie mobila din care fac parte.
Vodafone Romania a a devenit astfel actionar minoritar al Trilulilu Music, compania care a creat serviciul Zonga, aceasta asociere fiind menita sa aduca beneficii exclusive clientilor Vodafone.

“Ne bucuram sa sustinem un nou brand romanesc, care are sanse mari sa devina aplicatia preferata a romanilor pasionati de muzica, si in acelasi timp, utilizatori de smartphone-uri. Datorita parteneriatului nostru cu Trilulilu, clientii Vodafone beneficiaza, exclusiv, de trafic gratuit pe mobil, in aplicatie, precum si de trei luni in care pot testa Zonga, fara niciun cost. Pentru noi, este foarte important faptul ca sustinem un business local si ca o mare parte a veniturilor din abonamente va fi directionata catre artisti si casele de discuri, sprijinind astfel si industria muzicala romaneasca”, spune Mihai Ghyka (Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania).

Cu Zonga, utilizatorii au acces instant la peste 16 milioane de melodii oficiale ale artistilor romani si internationali, prin parteneriatele incheiate cu cele mai importante case de discuri: Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI, Cat Music, Roton, Mediapro Music si altele. Zonga ofera peste 2 milioane de albume si single-uri, apartinand unui numar de 1,2 milioane de artisti.

 

„Am creat Zonga din dorinta de a oferi tuturor romanilor experienta perfecta prin care acestia sa se poata bucura de muzica si artistii lor preferati, oricand si oriunde s-ar afla. Azi ne indeplinim un prim obiectiv, pornind la drum cu un catalog de peste 16 milioane de melodii oficiale, care pot fi ascultate instant, fara download, direct de pe computer sau telefonul mobil. Credem ca Zonga va schimba modul in care romanii asculta muzica si ne bucuram sa avem alaturi un partener puternic si inovator ca Vodafone Romania”, adauga Sergiu Biris (Director Executiv, Trilulilu Music).

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016