Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primul mouse din lume care leviteaza

Tags: marketing, mouse care leviteaza, inventator rus, sindromul de tunel carpian

Daca te gandesti ca mouse-ul tau ar putea fi imbunatatit, sa stii ca ai dreptate. Vadim Kibardin, un designer rus, a reusit sa faca primul mouse din lume care leviteaza, castigand cu proiectul sau premiul international pentru design, relateaza Huffington Post.
Asta dupa ce s-a descoperit ca pozitia mainii cand folosim un mouse nu este tocmai sanatoasa. Dispozitivul in forma de liliac (care poarta si numele de „The Bat”) se bazeaza pe o tehnologie simpla: are niste inele magnetice care-i eprmit sa pluteasca cam la 10 milimetri sub greutatea mainii utilizatorului si la 40 de milimetri maximum cand nu este folosit. 
 
Dispozitivul doreste sa reduca presiune asupra incheieturii si sa duca, teoretic, la scaderea riscului de aparitie a sindromului de tunel carpian. In ultimii ani au aparut tot mai multe studii care releva faptul ca, daca folosesti calculatorul peste 20 de ore pe saptamana, iti cresti riscul de a dezvolta acest sindrom.
 
Julia Kibardina, directorul firmei care a inventat acest mouse sustine ca in curand vor anunta si data lansarii pentru presa.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016