Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pulsul inimii iti este noua parola

Tags: marketing, dispozitiv parola, recunaostere faciala, pulsul inimii este noua parola

Parolele asa cum le stiam pana acum sunt pe cale de disparitie, iar multe tehnologii cauta metodele viitorului pentru a securiza conturile online. Se vorbeste despre unde cerebrale, amprente si chiar inele magice, dar o noua tehnica ajunge, la propriu, in inima problemei.
O bratara numita Nymi confrima identitatea utilizatorului via o electrocardiograma: bratara are senzori care monitorizeaza bataile inimii si poate face autentificarea pe o serie de dispozitive, de la iPad-uri la masini. Dezvoltatorii de la Bionym, o companie cu sediul in Toronto, spune ca punctele maxime si minime ale batailor inimii unui individ sunt mai greu de imitat decat trasaturile externe ale sistemului biometric, cum ar fi amprentele si recunoasterea faciala.
 
Pentru a-ti inregistra identitatea, bratara foloseste un senzor de atingere care inregistreaga ECG-ul doua minute. Odata stocat, va recunoaste numai acea semnatura.
 
Accesarea dispozitivului este simpla: utilizatorul atinge bratara cateva secunde si Nymi face conexiunea. Odata facuta autentificarea, sistemul comunica prin Bluetooth cu o aplicatie descarcata pe dispozitivul tinta. Cand bratara este indepartata, dispozitivele conectate se blocheaza automat.
 
Precomenzile pot fi facute incepand de azi, 4 septembrie 2013. pretul de lansare este de 79 de dolari si se asteapta sa ramana sub 100 de dolari. Primele editii vor functiona pe dispozitivele cu iOS, Android, Windows si Mas OS X.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016