Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Regii comertului electronic: Ce companii au cele mai mari vanzari in online

Tags: online, companii online, vanzari online, top companii online

Cinci mari companii au reusit sa vanda in magazinele virtuale din SUA si Canada de circa 75 miliarde de dolari in 2011, scrie Netonomy.net care citeaza Top 500 al celor mai mari retaileri in online din 2012 .
5. Dell: vanzari online 4,6 mld $, evolutie vanzari (fata de 2011) -4%

Este singura companie din clasament care a inregistrat o evolutie negativa a vanzarilor, iar asta in principal din cauza comrcializarii slabe a calculatoarelor personale in 2011. Strategia de vanzare a companiei americane, prin intermediul site-ului propriu dell.com, a fost de a oferi posibilitatea clientilor sa isi adapteze PC-urile in functie de nevoi.

4. Wallmarkt: vanzari online 4,9 mld $, evolutie vanzari: +19,7

Vanzarile la nivel de grup au crescut in 2012 cu 5,9% la 443,9 miliarde de dolari. Grupul american insa si-a extins operatiunile si in online, prin intermediul platformei walmart.com.

3. Apple: vanzari online 6,6 mld $, evolutie vanzari (+27,4%)

O data cu introducerea dispozitivelor mobile precum iPhone si iPad, magazinele virtuale Apple au cunoscut un boom, la nivelul anului 2011 intreaga platforma virtuala a companiei inregistrand venituri de 6,6 miliarde de dolari.

2. Staples: vanzari online 10,6 mld $, evolutia vanzarilor +3,9%
 Cel mai mare lant de aprovizionare din lume are ca principale canale de vanzari portaluri precum  Staples.comStaplesAdvantage.com si Quill.com.

1. Amazon: 48 mld $, evolutia vanzarilor +40,6%

Cel mai mare si renumit retailer online din lume s-a bucurat de un succes neasteptat dupa lansarea Kindle, un e-book reader capabil sa stocheze mii de carti.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016