Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sefi de cosmar

Tags: sefi de cosmar, dov charney, microsoft

Ce credeti, directorii executivi extrem de bine platiti sunt intrinsec rautaciosi? Multi spun ca da, desi trebuie sa existe pe undeva si moguli cumsecade. Acestea fiind spuse, avem cateva exemple de persoane sus-puse si suficient de rele sa fie incluse intr-un top, cu care nu ne-am dori sa stam fata in fata prea curand.
Dov Charney

Dov Charney

Nu numai aspectul care iti da oarecum fiori te indeparteaza de liderul de la American Apparel. Ghidul angajatului companiei include cateva reguli putin spus lipsite de etica in ceea ce priveste angajarea si promovarea. Charney favorizeaza pe fata oamenii frumosi, dar acest individ dubios reuseste inca sa-i convinga pe altii sa investeasca in afacerea sa aproape falimentara. Cu alte cuvinte, nu-si sperie numai angajatii, ci si investitorii care arunca cu bani in el, sa scape.
 
Gary Cohn

Gary Cohn

Este COO la Goldman Sachs, deci nu seful haitei, dar ar putea ajunge si acolo. Fapt care nu-l opreste sa-i faca pe bancheri sa tresare, printr-o prezenta fizica masiva si atitudine agresiva. In plus, are darul de a-si umili subalternii care gresesc.

Martha Stewart

Martha Stewart

Martha Stewart poate sa te invete cum sa fii gazda perfecta la cina vietii tale, dar, daca lucrezi pentru ea, te va face, cu siguranta, sa plangi. Recent, o fosta angajata a declarat ca, la toaleta companiei, se ascund mereu femei care plang.
 
Roger Ailes

Roger Ailes

Ca presedinte al Fox News, Ailes este cunoscut ca un bun opinator. Fost consultant media pentru Reagan, Nixon si Bush, Ailes stie toate trucurile posibile. Multi l-au acuzat ca nu este doar un om de presa, ci si o masinarie politica. Enerveaza-l si vei primi o sapuneala zdravana. Multi angajati il caracterizeaza ca fiind paranoic si arogant. In plus, isi spioneaza subalternii, fiind acuzat de un stiv de management abuziv.
 
Steve Ballmer

Steve Ballmer

Desi poate parea simpatic la o prima privire, avem motive sa credem ca seful Microsoft are si o latura intunecata. Ballmer a creat recent un nou sistem de plati la Microsoft, oferind mai multi bani si subtiind pachetul de actiuni. Pare interesant in teorie, dar, cu exceptia cazului in care actiunile companiei nu vor scadea foarte tare in viitor, miscarea este doar o strategie de a le forta mana angajatilor sa ramana fideli Microsoft.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

olaru 04-Nov-2011 09:22:51
Sefii sunt severi. Aceia care nu sunt, pierd statutul de sef. Ei au o responsabilitate fata de activitatea desfasurata privind calitatea si volumul muncii depuse. Mereu individul care nu se ridica la nivelul asteptarilor v-a spune ca seful este rau. Pe de alta parte un muncitor competent gaseste usor un alt loc de munca. Seful care-si permite sa piarda un asemenea muncitor este el incompetent si selectia il v-a inlatura. Relatia sef subordonat se formeaza in timp si este desavarsita atunci cand fiecare intelege rolul celuilalt In tarile avansate acesta rodare se intampla de zeci de ani. In Romania nici nu a inceput. Toti sunt sefi inchipuindu-si ca rautatea este o insusire determinanta si necesara.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016