Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Serviciul la care Google renunta fara regrete

Tags: marketing, google, google reader, curatenie de primavara, twitter

E vremea curateniei de primavra la Google: compania a anuntat astazi ca va "sterge" cateva servicii care nu au avut un succes suficient de mare la public sau la nivelul incasarilor, scrie fastcompany.com. Printre acestea se afla si serviciul "Reader", prin care pot fi urmatite informatiile si stirile prin fluxuri tip RSS.
“Sunt doua simple motive pentru aceasta decizie: unul dintre acestea vizeaza scaderea numarului de utilizatori ai serviciului, dar si orientarea catre servcii si produse cu mai multa valoare adaugata”, au scris reprezentantii gigantului american pe blogul Google.
 
Reprezentantii companiei sugereaza celor care vor sa isi pastreze datele din Google Reader si abonarile la RSS-urile favorite sa le salveze in serviciul Google Takeout.
 
Stirea nu a fost insa asa de bine primita de utilizatorii dinlumea larga care s-au adunat pe Twitter sa deplanga pierderea unei parti uzuale a comportamentului lor online.

Pe langa campania pe reteaua de socializare amintita, s-a initiat si o petitie online semnata deja de mii de oameni prin intermediul careia Google este rugat „sa arate ca ii pasa”. S-a lansat chiar si un site, savegooglereader.org care pune laolalta toate petitiiel, hashtag-urile, articolele si meme-urile create in jurul acestei stiri.
 
Alte servicii din pachetul pus in debaraua Google sunt: Google Cloud Connect, Google Building Maker, Search API for Shopping sau aplicatia Google Voice pentru BlackBerry.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016