Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfat pentru barbatii singuri: Faceti-va, mai intai, rost de o prietena falsa

Tags: barbati, prietena, gelozie, femei

Se spune ca cel mai bun mod de a-ti face rost de o prietena este sa ai deja una. Asa cei neajutorati pot sa apeleze la FakeGirlfriend.co, un nou serviciu de texting care promite ca va facae din statutul de barbat singur unul de trista amintire.
Cu un slogan viclean ("Pentru ca nu vrei sa fii penibil"), pretinsa prietena nu numai c-ti va scrie mesaje, dar te va si suna, folosind un mesaj inregistrat, informeaza MSNBC's Digital Life.
 
Cum functioneaza acest serviciu mai exact? Daca ne luam dupa FakeGirlfriend.co, trebuie sa salvezi in telefon numarul falsei prietene, sub un nume fictiv. Apoi, cand iesi in oras cu o amica pe care vrei s-o faci geloasa, trimite un mesaj la numarul respectiv. In scurt timp, vei primi un mesaj si vei fi si sunat.
 
In momentul de fata, dupa cum declara fondatorul serviciului, Ricky Robinett, serviciul este gratuit.
 
Nu trebuie sa uitam ca acest truc nu va functiona la nesfarsit, dar are efect intr-o prima etapa, caci, conform ultimelor studii, barbatii care au cuceriri la activ vor mai face inca multe altele. Cu alte cuvinte atractia unei femei fata de un barbat se dubleaza daca acesta nu este disponibil.
 
Pentru cei care insista si insista, prietena inchipuita poate sa capete in continuare contur digital, pe Facebook. Trebuie sa te inscrii pe Cloud Girlfriend, un serviciu lansat in luna martie. Prietena perfecta pe Facebook iti va posta pe perete, cu intentia vadita de a le face pe competitoarele reale geloase.
 
Exista si alternativa angajarii unor femei reale care sa fie partenere de ocazie. Ziarul China Daily raporteaza ca aceasta este o practica des intalnita in China, mai ales in preajma sarbatorilor, cand trebuie sa mergi sa-ti vizitezi rudele care te tot intreaba cand te insori odata.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016