Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Shopping de pe iPhone: Okazii.ro a lansat o aplicatie de cumparaturi pentru sistemele iOS

Tags: okazii.ro, aplicatie iphone, cumparaturi iphone, aplicatie okazii.ro

Exista destule voci care spun ca viitorul comertului este online. Si cum online inseamna, astazi, si mobile, unul dintre cei mai mari retaileri romani prezenti in spatiul digital s-a pregatit deja pentru ce va sa vina.
Okazii.ro a lansat o aplicatie pentru sistemele de operare iOS care permite conectarea la site in timp real. Astfel, clientii pot comada de pe telefoane mobile ori table orice produse disponibile pe site-ul Okazii.ro, pot vizualiza vizualizarea notificarile legate de procesul de tranzactionare, pot initia discutii cu alti utilizatori prin intermediul mesajelor si pot adauga la favorite cautari, produse si vanzatori.



“Lunar, avem pe Okazii.ro peste 250 000 de vizite de pe terminale iPhone. De aici si prioritatea de a dezvolta o aplicatie pentru sistemele iOS si abia apoi pentru alte sisteme de operare, mai putin folosite la momentul actual de catre utilizatorii nostri. Ne-am dorit sa venim in ajutorul acestora cu o aplicatie care sa scurteze simtitor procesul de tranzactionare online”, spune Mihnea Nicolescu (Director de proiecte Okazii.ro).

Aplicatia este disponibila gratuit in Appstore.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016