Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un brand chinezesc de lenjerie foloseste drept model o sosie a Printesei Diana

Tags: china, lenjerie, printesa diana, lady di

Orice tip de marketing este bun, atata timp cat este lucrativ. Aceasta pare a fi deviza unu brand chinezesc de lenjerie pentru femei care foloseste in afisele sale un model care seamana ca doua picaturi de apa cu Printesa Diana.
 Nimic nu este intamplator, caci asocierea dintre lenjerie si tiara este marcata si de slogan: „Simte romantismul nobililor britanici”. 
 
Compania a tot folosit imaginea unor modele blonde care seamana cu Lady Di, pentru a promova "romantismul britanic". Un alt slogan asociat de companie liniei Diana este "elibereaza-ti mintea, elibereaza-ti stilul". Linia vestimentara include slipi, sutiene, bustiere si articole inspirate de costumatia traditionala chineza.

Aceasta bizara promovare a fost lansata de Jealousy International (numele companiei chineze) chiar la aniversarea mortii Dianei (31 august), cand s-a dezvaluit un panou urias in aeroportul Shenzhen din sudul Chinei.
 
Chinese lingerie brand uses Princess Di lookalike in ads

Royally rude: The adverts, unveiled on the anniversary of the Princess of Wales' death, ask the customer to 'Feel the romance of British royalty, Diana underwear'

Diana

Adevarata Printesa Diana.


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016