Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un nou succes marca Apple: 25 miliarde de descarcari din App Store

Tags: apple, app store, aplicatii, descarcari aplicatii, ios

Inca de la inceput, telefoanele inteligente au venit la pachet cu aplicatii inteligente care s-au inmultit si dezvoltat pe masura ce dispozitivele mobile au cucerit lumea. Atat de mult au prins la public, incat companiile si-au creat propriile magazine online de unde doritorii si le pot descarca dupa bunul plac. Este si cazul Apple cu al sau App Store, care tocmai a atins un numar record de download-uri.
Cea mai valoroasa companie din lume a anuntat pe site-ul sau a trecut pragul de 25 de miliarde de aplicatii descarcate din magazinul virtual App Store. Raportat la populatia lumii, asta ar inseamna cate 3 aplicatii Apple pentru fiecare om.


Acest rezultat spectaculos ilustreaza nu doar o crestere a apetitului consumatorilor pentru aplicatii, dar si a numarului de smartphone-uri. Iar toate acestea la un loc inseamna o crestere a profitului Apple, intrucat compania castiga cam 30% din fiecare aplicatie pe care o vinde.

Tendinta clientilor Apple de a descarca tot mai multe aplicatii se vede foarte bine din datele anilor anteriori. De exemplu, in 2011, fiecare posesor de dispozitiv mobil cu sistem iOS a descarcat in medie 60 de aplicatii intr-un an de zile, adica cu 50 mai multe fata de 2008.

Magazinul virtual de aplicatii al Apple a fost deschis in 2008 si a beneficiat de un succes urias, dinamica fenomenului fiind de-a dreptul incredibila. Daca la inceputul lui 2011 a fost descarcata aplicatia cu numarul 10 miliarde, in vara aceluiasi an se ajunsese deja la 15 miliarde, iar la doar cateva luni distanta s-a trecut  pragul celor de 25 miliarde de descarcari.

Pentru a marca cumva aceasta noua resusita, Apple va recompensa persoana care a descarcat aplicatia cu numarul 25 de miliarde cu un cupon in valoare de 10.000 de dolari.


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016