Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde se afla cei mai multi utilizatori de internet din lume?

Tags: internet, utilzatori de internet, tara cu cei mai multi utilizatori de internet, china

Nici pe departe acolo unde a fost inventat internetul in urma cu aproape 5 decenii, adica in SUA. Cea mai mare concentratie de internauti se afla de fapt in China, care a anuntat recent ca are peste 550 milioane de utilizatori.
Potrivit Centrului chinez de informare in domeniul internetului (CNNIC), numarul internautilor din China a ajuns la 564 milioane la finele lui 2012, cu 51 de milioane mai mult decat la finele lui 2011, noteaza Agerpres.

Rata de penetrare a internetului in cea mai populata tara din lume este de 42,1% fata de 38,3% la finele lui 2011. Ba mai mult, aproape trei sferturi din internautii chinezi (74,5%) acceseaza internetul prin intermediul telefoanelor  mobile. La finele lunii decembrie 2012, China avea 420 de milioane de utilizatori de Internet mobil, cu 64 de milioane mai mult decat la sfarsitul lui 2011. 

De asemenea, numarul chinezilor care fac cumparaturi pe Internet a crescut cu 48 de milioane intr-un an ajungand la 242 milioane, iar numarul utilizatorilor de retele sociale a atins 309 milioane, in crestere cu 58 de milioane intr-un an. 



Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016