Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde se mananca mai bine: La cantina la Google sau la Facebook?

Tags: google, facebook, linkedin, cantina, mancare gratuita, angajati fericiti

Odata ca niciodata, daca se aducea mancare la birou, era bataie pe tratatiile cele mai gustoase. Astazi insa furnizarea mijloacelor celor mai bune de subzistenta constituie noul trend in cadrul relatiilor angajat-angajator.
Unele companii stau foarte bine la acest capitol si Glassdoor, un site de oferte de slujbe care ii roaga pe angajati sa faca, anonim, clasamente ale angajatorilor lor, a descoperit care sunt companiile cu cele mai tari cantine. Raportul ia in calcul si moralul angajatilor.
 
Deloc suprinzator, faimoasele restaurante ale Google si Facebook si-au facut loc in top.
 
Bloomberg L.P.

Bloomberg L.P.

"Gustari si mic dejun continental gratuite, in fiecare zi". 
Ce spun angajatii: bauturi gratuite, chifle, fructe proaspete si, uneori, cine festive.
Aprobarea CEO: Dan Doctoroff, 63%
Moralul angajatilor este "OK"
 
FactSet Cafeteria

FactSet

Ce spun angajatii: "Trei pranzuri gratuite (luni - joi), bucataria deschisa este un bun stimulent si o modalitate excelenta de a mentine moralul si productivitatea la cote ridicate, la costuri relativ reduse". 
Aprobarea CEO: Philip Hadley, 88%
Moralul angajatilor este "satisfacator"
 
Google

Google

Ce spun angajatii: "Google ofera multe beneficii, cum ar fi mancarea gratuita. Am si uitat ce inseamna sa-mi pregatesc singur pranzul"; "Cel mai bun mic dejun din lume. Si e si gratuit! Fructele sunt mereu proaspete si coapte, painea e calda si mancarea calda gustoasa".
Aprobarea CEO: Larry Page, 96%
Moralul angajatilor este "foarte satisfacator"
 
Facebook

Facebook

Ce spun angajatii: "Mancare extraordinara. Primim micul dejun, pranzul, o gustare si cina de la cei mai buni bucatari sefi posibili. Meniurile se schimba zilnic si, personal, cel mai mult mi-a placut pranzul tematic Willy Wonka. Nici ziua de sushi nu e rea".
Aprobarea CEO: Mark Zuckerberg, 93%
Moralul angajatilor este "foarte satisfacator"
 
Zynga

Zynga

Ce spun angajatii: "Primesti tricouri, pizza si bere fara bani"; "Compania cheltuieste multi bani pentru a le da angajatilor mancare, gustari, racoritoare, happy hours saptamanale si team-buildinguri".
Aprobarea CEO: Mark Pincus, 47%
Moralul angajatilor este "OK"
 
LinkedIn

LinkedIn

Ce spun angajatii: "Beneficii incredibile (mancare pe saturate si o tabla magnetica pe care scrii ce vrei; visele prind magic viata"; "LinkedIn ofera beneficii remarcabile: masaj, bucataria plina, multe gratuitati".
Aprobarea CEO: Jeff Weiner, 82%
Moralul angajatilor este "satisfacator"
 
TripAdvisor

TripAdvisor

Ce spun angajatii: "Pranzurile aduse prin catering sunt o miscare inteleapta, pentru ca ne scapa de o problema"; "Avem un pachet de beneficii foarte bun: asigurare medicala/ stomatologica si multe lucruri care sa-i faca pe angajati fericiti: mancare, bauturi, rontaieli, mese de foosball, jocuri mecanice si lista continua".
Aprobarea CEO: Stephen Kaufer, 86%
Moralul angajatilor este "satisfacator"
 
DreamWorks Animation

DreamWorks Animation

Ce spun angajatii: "Mic dejun si pranz gratuite zilnic, cu accent pe mancarea sanatoase, dar si pe optiuni cat mai variate".
Aprobarea CEO: Jeffrey Katzenberg, 89%
Moralul angajatilor este "foarte satisfacator"


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016