Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vise placute cu iPhone

Tags: iphone, aplicatie, vis, yumemiru, somn

Cine nu si-ar dori sa-si poata controla intr-atat mintea incat sa o indeparteze de griji si probleme si sa o faca mereu sa viseze frumos? Daca nu reusim mereu sa schimbam realitatea de zi cu zi, macar visele sa le faurim dupa bunul plac. Acestea trebuie sa fi fost premisele de la care a plecat un dezvoltator japonez atunci cand si-a propus sa creeze o aplicatie cu totul speciala.
Se numeste Yumemiru si, va vine sa credeti sau nu, este dadator de vise placute, un fel de Mos Ene foarte generos, doar ca in varianta digitala.
Yumemiru este, de fapt, o aplicatie gratuita destinata telefoanelor iPhone si celor care isi doresc un somn lung, odihnitor si presarat cu vise frumoase. Pentru asta, aplicatia lucreaza cu multitudinea de senzori ai gadgetului pe care este instalata. Asa reuseste sa determine cand posesorul de iPhone se afla in somnul REM, acea perioda a odihnei in care apar visele, dar si cand mintea este mai deshisa sugestiilor.
Aplicatia beneficiaza de 8 tipuri de scenarii din care utilizatorul poate sa aleaga in functie de dorintele si starea sa de spirit: unul care prezinta o plimbare prin parc, un altul dedicat imbogatirii, altul zborului, iar pentu cei romantici, un scenariu care stimuleaza visele de dragoste.
Dupa ce a selectat tipul de vis in care utilizatorul doreste sa paseasca, aplicatia incepe sa functioneze in fundal si sa calculeze durata pana cand acesta va intra in somnul REM. Odata atinsa aceasta stare, va rula o melodie menita sa-i aduca utilizatorului visul dorit, bucuria si pacea reveriei.

 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016