Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Absolut Vodka va infrumuseteaza Timeline-ul

Tags: absolut vodka, facebook, timeline, cover, fotografii

Ne place sau nu, versiunea Timeline de la Facebook va rula in curand pe profilul tuturor utilizatorilor. Si cum nu toata lumea este impacata cu gandul schimbarii, brandul Absolut s-a gandit sa indulceasca putin impactul instalarii noii versiuni.
Pentru asta Absolut Vodka a lansat o aplicatie care permite personalizarea sectiunii "Cover Photo", introdusa pe profilul de Facebook Timeline. Numita "ABSOLUT Cover Photos", aplicatia contine o serie de imagini create special pentru dimensiunea fotografiei de tip peisaj, situata deasupra pozei de profil. Astfel, acestea se vor incadra perfect in noul design.

Exista cinci categorii disponibile dintre care utilizatorii pot selecta imaginea care li se potriveste cel mai bine:
Facebook Jokes – contine imagini care descriu situatii amuzante de pe Facebook;  
ABSOLUT Inspiration – contine imagini din campania internationala Absolut Blank;
ABSOLUT Personality –  imagini reprezentative pentru diverse tipologii precum bloggeri, hipsteri, fashioniste, rockeri etc.;
ABSOLUT Social – cu imagini despre diversele activitati desfasurate impreuna cu prietenii;
ABSOLUT Cocktails – fotografii cu cele mai apetisante cocktail-uri ce au la baza vodka Absolut.
 "Traim vremuri in care rezistenta la schimbare trebuie gandita instant ca oportunitate. Noi am observat anxietatea oamenilor asupra schimbarilor pe care le-a adus noul Facebook Timeline si ne-am gandit cum am putea sa le fim de ajutor in <<goana>> lor dupa fotografii care sa ii reprezinte. Pentru ca promisiunea ABSOLUT VODKA este sa inspire si sa stimuleze transformarea oricarui moment intr-unul extraordinar, propunerea de a oferi fanilor brand-ului primele fotografii de profil care sa ii puna in valoare a venit in mod natural si a fost imbratisata in unanimitate", se arata in comunicatul de presa al companiei.
ABSOLUT Cover Photos a fost dezvoltata impreuna cu agentia G2 Romania.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016