Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adjudecat: S-a vandut prima masina pe Twitter

Tags: twitbid, twitter, fiat 500 america, licitatie, vanzare pe twitter

In urma cu doua luni, Fiat lansa o campanie virtuala a carei miza era un autoturism de colectie, unic si personalizat. Nimic neobisnuit pana aici, doar ca evenimentul aseza in centrul sau, in premiera pentru zona social media, ideea de licitatie.
TwitBid – asa s-a numit licitatia lansata de Fiat si gazduita de platforma Twitter prin care orice utilizator se putea inscrie pentru a castiga “masina numarul unu”, respectiv primul autoturism Fiat 500 America din cele 500 ce vor fi produse in cadrul seriei limitate. Licitatia pornea de la 1 Euro.

Participantii au fost invitati sa liciteze in perioada 1 si 15 martie, pentru ca, la sfarsitul concursului, cel care oferea cea mai mare suma sa plece acasa cu un Fiat 500 America, personalizat cu numele sau de cont si inscriptionat sub logo-ul dedicat 1/500.

De asemenea, vizitatorii standului Fiat de la Salonul Auto de la Geneva au putut urmari live evolutia licitatiei de pe un ecran aflat in dreptul modelului promovat.

Masina a fost in cele din urma adjudecata contra sumei de 15.165 euro de catre utilizator de internet din Germania, iar automobilul a fost oferit astazi, in cadrul unei scurte ceremonii sustinute in Torino, la sediul Fiat Group Automobiles.

Fiat 500 America este un tribut adus Statelor Unite ale Americii, fiind inspirat din stilul tipic nord american: stelele si dungile ce apar pe steagul american se vor regasi pe carcasa oglinzilor exterioare si pe stickerele laterale, alaturi de nuanta American Blue, de cateva detalii de interior si de jantele din aliaj de 16 inch.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016