Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anul Nou vine cu reclame: Facebook introduce Sponsored Stories in fluxul de stiri al utilizatorilor

Tags: facebook, reclame, flux de stiri, news feed, sponsored stories

Incet, dar sigur, Facebook incepe sa devina o retea publicitara. Daca in urma cu cateva saptamani, reclamele erau introduse in ticker-ul din partea dreapta a paginii Facebook, incepand cu luna ianuarie 2012 acestea vor defila nestingherite in fluxul de stiri al fiecarui utilizator.
Potrivit clickz.com, reclamele vor rula gradual in News Feed-ul utilizatorilor incepand chiar din prima luna a anului viitor. Aceasta modificare va permite mesajelor brandurilor sa ajunga si la prietenii celor care au interactionat cu pagina sa printr-un comentariu, un like sau alt gen de activitate.  Asta inseamna ca brandurile si reclamele lor vor avea o expunere mai mare si sanse ridicate de a obtine un feedback din partea publicului. 

Reprezentantii companiei au declarat ca aceasta modificare nu va afecta siguranta si confidentialitatea datelor utilizatorilor si ca acestia vor primi doar reclame de la branduri cu care au interactionat in trecut. 

„Veti vedea Sponsored Stories in fluxul de stiri doar de la prieteni si persoane pe care le cunoasteti. Nu veti primi niciodata un post de la o pagina a carui fan nu sunteti sau de la persoane care nu va sunt prieteni”, spun reprezentantii Facebook.

Si pentru a nu sufoca reteaua cu reclame, compania intentioneaza sa afiseze doar o reclama pe zi.

„Speram sa aratam utilizatorilor nu mai mult de un singur post din categoria Sponsored Stories pe zi, pe care de altfel il vom marca corespunzator”, mai spun acestia. 

Deocamdata, nu stie cat va costa o astfel de reclama si nici care sunt brandurile ce vor lansa noua optiune.
 
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016