Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ask.fm, alternativa Facebook?

Tags: marketing, social media, social media marketing, facebook, ask.fm

Ask.fm este o retea de socializare lansata in 2010 de doi letoni. S-a extins pe tacute si a devenit un fenomen in randul adolescentilor. Pe ce se bazeaza: utilizatorii priemsc intrebari de la alti oameni, multi ascunzandu-se sub protectia anonimatului. Exista si posibilitatea distribuirii profilului pe Facebook sau pe alte retele de socializare, pentru a-l face mai popular.

Raspunsurile pot fi oferite atat in format text, dar si video, iar utilizatorii pot accesa si profilurile altor oameni, avand posibilitatea de a le adresa acestora intrebari in mod direct. Serviciul este usor de folosit: pui o intrebare unei anumite eprsoane sau poti raspunde la orice iti apare in fluxul tau.
 

La inceput, intrebarile erau banale, gen „Ce ai face daca ai acstiga la loto?”, „Care este cel mai infricosator film pe care l-ai vazut vreodata?”, „La ce clip te-ai mai uiatt pe YouTube?”. Intre timp, Ask.fm a devenit spatiul sinceritatii brutale, in care abunda comentariile cu tenta sexuala si criticile dure.


Ask.fm a fost fondat pe 16 iunie 2010 in Letonia si a ajuns pe locul 143 in topul celor mai populare site-uri din lume, conform Alexa. La de 4 iulie 2013, platforma avea 65 de milioane de utilizatori.

 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016