Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bing include colectiile Pinterest la cautarea de imagini

Tags: social media, stiri despre pinterest, bing si pinterest, google

Bing a anuntat ca a integrat datele Pinterest in capacitatea sa de cautare de imagini. Pinterest este un instrument popular care le permite utilizatorilor sa agregheze imagini de orice gen pe care le share-uiesc pe Pinboard. Pinterest este suficient de important pentru a atrage persoane publice de prima linie, cum ar fi Prima Doamna a Statelor Unite.
In aprilie anul acesta, Bing a facut primul pas in aceasta directie, caci a introdus optiunea Pin to Pinterest (adica adaugarea unei imagini pe Pinterest direct di cautarea de imagini pe motorul de cautare).

Insa acum reprezentantii Bing spun ca isi doresc o combinatie perfecta intre „puterea algoritmilor” (mijloace tehnice de cautare intre miliardele de poze disponibile) si „gustul si judecata oamenilor”, care pot cauta dupa un anumit termen, primind, in partea dreapta, rezultate din folderele publice pe reteaua de socialziare.
 
Bing contraataca astfel Google care il are pe al sau Google+. Momentan, cota sa de piata este de aproximativ 18%, profitand la maximum de faptul ca este motorul standard de cautare pe calculatoarele cu Windows care folosesc Internet Explorer. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016