Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brandurile detin 40% din cele mai partajate 1.000 de clipuri pe Instagram

Tags: marketing, social media, instagram, youtube, branduri

Conform noilor date citate de clickz.com, 40 de procente din cele mai sharuite 1.000 de clipuri pe Instagram, luna trecuta, sunt ale brandurilor. Peste 80 de branduri diferite, inclusiv Samsung, Nike, BMW, Disney, General Electric si Red Bull, intra in acest top.
Avand 26.962 de share-uri, Peanuts Snoopygram a fost cel mai partajat clip pe Instagram. A fost urmat de EA Sports FIFA, cu 16.449 de share-uri si de un promo al HBO, Girls, cu 15.376 de share-uri.
 
Care are fi concluziile:
 
- cel mai share-uit brand pe Instagram Video este MTV, cu 84 de clipuri in top 1.000, atragand un numar total de 134.110 share-uri pe Facebook, Twiiter si in blogosfera. Alte branduri care apar in top 5 sunt NBA, Peanuts si GoPro;
 
- cele mai populare domenii sunt entertainment si clothing & apparel;
 
- numarul total de clipuri Instagram partajate pe Twitter a fost de 176.016, ceea ce este echivalentul a 10% din clipurile YouTube partajate pe Twitter in aceeasi perioada (1.871.530);
 
- 9 din 10 share-uri au loc pe Facebook;
 
- 14 din top 20 ale celor mai share-uite clipuri Instagram generate de utilizator ii apartin lui Justin Bieber, primele trei clipuri ale sale generand un total de 522.029 share-uri.
 
Interesul fata de clipurile scurte a crescut semnificativ in 2013 ca urmare a lansarii serviciului Vine (in ianuarie) si a serviciului video Instagram (in iunie). Instagram are acum 150 de milioane de utilizatori activi.
 
Este remarcabil cum, in doar cinci luni de la lansare, clipurile Instagram obtin 10 procente din share-urile pe Twitter ale YouTube. Marketerii destepti nu mai masoara acum sucecsul pe baza vizualizarilor pe YouTube, ci inteleg ca oamenii sunt pe primul loc, platforma pe al doilea.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016