Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Buffy, spaima tuturor telefoanelor de pe piata

Tags: buffy, telefon facebook, facebook, htc, farmville

Facebook lucreaza alaturi de compania taiwaneza HTC pentru crearea unui telefon care sa integreze mult mai bine serviciile de socializare, in comparatie cu toate telefoanele inteligente lansate pana acum. Lansarea se va face inainte de sfarsitul anului urmator, informeaza Mashable.com.
Avand numele de cod "Buffy", ceea ce ne duce cu gandul al cunoscutul serial omonim de televiziune , telefonul va rula o versiune modificata a sistemului de operare Android. HTC este cunoscuta pentru modificarea telefoanelor cusistem de operare Android datorita implementarii tehnologiei HTC Sense, pentru o navigare mai usoara pe dispozitivele mobile.
 
Telefonul Facebook va avea si alte functii, pe langa cea de socializare rapida, care le vor permite utilizatorilor sa comunice mai usor cu prietenii lor virtuali. In plus, gamerii se vor putea bucura de Farmville si Poker direct din aplicatia de Facebook.
 
Facebook sustine ca are peste 350 milioane utilizatori activi in sectorul mobil si are legaturi cu peste 475 operatori de telefonie mobila la nivel mondial. Reteaua de socializare este una din cele mai populare aplicatii accesate pe platformele mobile in fiecare zi.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

ema 21-Dec-2011 12:35:04
f actual articolul, implementarea de noi tehnologii e asemenea unor pariuri sportive, cine are miza buna are si m m sanse de castig...

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016