Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Burger King vrea sa-si ceara scuze fata de McDonald’s dupa ce contul de Twitter i-a fost spart

Tags: burger king, twitter, cont spart, mcdonald's

Un hacker a spart luni contul de Twitter al Burger King si a postat mesaje obscene, schimband si poza de profil cu logo-ul McDonald's, scrie Business Insider.
Mesajele s-au oprit dupa putin peste o ora si Burger King a spus ca a vorbit direct la sursa, pentru a suspenda contul de Twitter. Nu au primit un raspuns imediat. Luni seara, Burger a putut, in sfarsit, sa scrie un mesaj oficial: "Interesanta zi aici la BURGER KING, dar ne-am intors! Bine ati venit fanilor noi. Speram ca veti si ramane cu noi!"
    
Burger King posteaza, de obicei, doar de cateva ori pe saptamana si face asta doar pentru a promova noile snadvisuri sau pentru a pune intrebari poznase, gen de cate muscaturi este nevoie penrtu a manca un chicken nugget.
 
   
Dar luni dupa pranz, cineva a intrat pe cont si a scris chiar asa: "Tocmai am fost cumparati de McDonalds!". Acelasi autor a schimbat si poza de profil cu una in care apar celebrele arcade aurii ale McDonald’s.
    
Aproape 55 de tweet-uri au aparut in urmatoarea ora, unele incluzand comentarii rasiste si obscene.
 
Burger King nu a aflat cine le-a spart contul de Twitter. Celelalte conturi de social media au ramas neafectate. Se pare insa atacul cibernetic s-a soldat si cu numele si parolele a 250.000 de utilizatori. 
 
McDonald's a scris pe contul sau de Twitter ca empatizeaza cu concurenta: "Stati linistiti, noi nu suntem implicati".
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016