Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care este legatura dintre Winston Churchill si Twitter

Tags: winston churchill, twitter, parlament, retea de socializare, voturi, marea britanie

Sa fim activi sau nu pe Twitter? Aceasta este intreabarea care a framantat intreaga elita politica britanice toata saptamana trecuta. Membrii Parlamentului au votat impotriva motiunii de interzice trimiterea de mesaje pe Twitter in timpul desfasurarii sedintelor Parlamentului, informeaza silicon.com.
Dezbaterea a fost una intensa, daca avem in vedere argumentele folosite de parlamentari in favoarea retelei de socializare. Printre acestea, acela ca limita de 140 de caractere impusa de Twitter este in spiritul traditiei mesajelor succinte si puternice initiate de Winston Churchill insusi.
 
"Nimic nou sub soare: comunicarea politica incearca sa transmita mesajul intr-o maniera concisa si memorabila, ceea ce Twitter ne si permite sa facem. De fapt, cred ca insusi Winston Churchill ar spune: <Niciodata atat de multi nu au datorat atat de mult, atator de putini >", a declarat unul dintre parlamentari. 

"Daca aceasta afirmatie at fi fost transmisa pe Twitter", continua Chris Bryant, "ar mai ramane suficiente caractere cu care sa jonglam. Cei care lupta impotriva tehnologiei vor descoperi ca refluxul ii va dobori".

Parlamentarii proTwitter si-au continuat demonstratia, spunand ca politicienii intra pe Facebook si Twitter, lucru care trebuie incurajat, pentru a inlesni schimburile de informatii.
 
Twitter este din ce in ce mai popular in randul politicienilor britanici. Din cei 650 de membri ai Parlamentului britanic, 300 au deja conturi pe Twitter, 100 dintre ei inscriindu-se in ultima luna.
 
In cele din urma, s-a luat decizia ca toate dispozitivele electronice trebuie folosite in Camera Comunelor sa fie trecute pe "silent". Iar Twitter va fi accesat pentru "a primi si trimite mesaje urgente". Numarul de voturi: 203 impotriva interzicerii Twitter versus 63 de militanti impotriva retelelor de socializare.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016