Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care este legatura dintre YouTube si Vestul Salbatic

Tags: youtube, comentarii youtube, youtube se schimba, cenzura pe internet

YouTube a devenit prea important pentru a-si mai permite scapari. S-a tot reformat in ultima vreme, asa ca a venit vremea sa scuture putin si capitolul de comentarii. Intentia portalului, conform directorului sau de productie, Dror Shimshowitz, citat de Daily Mail, este de a stopa abuzurile din sistemul de comentarii, pe care oficialul l-a supranumit "Vest Salbatic".
In cadrul Google I/O, conferinta anuala a dezvoltatorilor IT, oficialul YouTube a fost intrebat de catre un membru al audientei ce se poate face pentru gestionarea comentariilor obscene lasate pe canalul sau. Shimshowitz a spus ca, in acest moment, compania lucreaza la imbunatatirea sistemului de comentarii si la alte aspecte din site. “Speram sa facem un update in urmatoarele cateva luni”, a adaugat Shimshowitz, fara a da detalii concrete.

In momentul de fata, cei care posteaza filmulete pot interzice urcarea de comentarii la materialele lor, dar dezactivarea se aplica intregii comunitati.

Portalul este plin de mesaje mesaje vulgare sau defaimatoare. Comentariile contin de la injurii si cuvinte fara sens, pana la mesaje rasiste ori care indeamna la ura sau violenta.

Coordonatorii site-ului cred ca principala problema este ca multi utilizatori pun comentarii anonime, caci YouTube, spre deosebire de alte site-uri de sub tutela Google, le permite oamenilor sa-si creeze mai multe conturi, ceea ce face improbabil ca cineva, mai ales cu rele intentii, sa-si dea adevarata identitate de gol.
 
Dupa cum era de asteptat, opinia publica nu este de acord cu decizia de a elimina comentariile. Cine decide ce comentariu este nepotrivit, se intreaba internautii. Se aduce iar in discutie, in acest context, cenzura pe Internet.
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016