Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carol Bartz reactioneaza si arunca o salva de injurii la adresa consiliului de administratie al Yahoo!

Tags: carol bartz, yahoo!, ceo al yahoo!, consiliul de administratie, concediere

Fostul CEO al Yahoo! Spune ca eliminarea ei a fost o greseala si ca ar fi avut nevoie de mai mult timp pentru a schimba soarta companiei, conform guardian.co.uk.
Carol Bartz nu a pierdut timpul si s-a eliberat foarte repede de energia negativa acumulata de concedierea ei. La nici 24 de ore dupa eveniment, Bartz a dat un interviu revistei Fortune, in care declara ca a fost "lucrata". Ea povesteste cum l-a sunat pe Roy Bostock pentru o convorbire programata marti seara, cand acesta din urma a inceput sa citeasac o declaratie pregatita in prealabil de avocati. 
 
"I-am spus, Roy, asta e un scenariu. De ce n-ai avut tupeul sa mi-o spui in fata? Am crezut ca ai mai multa clasa".
 
Bostock a anuntat-o ca are doua ore la dispozitie pentru a decide daca vrea sa demisioneze sau sa fie concediata si ca avocatii sunt in drum spre hotelul ei cu hartogaria ce trebuie completata. Atunci s-a decis sa-si schimbe hotelul.
 
Bartz isi apara reputatia, spunand ca a anuntat consiliul ca nu vor vedea cifra de afaceri crescand inainte de 2012. Cat despre afacerea pe care a negociat-o cu Microsoft care prevedea ca Yahoo! sa plateasca 12% din veniturile realizate in urma cautarilor pentru ca rezultatele Bing sa fie accesibile pe site (afacere considerata neprofitabila de ambele parti), Bartz sustine ca va ajuta Yahoo! Pe termen lung.
 
Desi a spus ca membrii consiliului de administratie sunt niste "idioti", Bartz nu a vrut initial sa plece, pentru ca, pe langa faptul ca are multe haine mov (culoarea Yahoo!), doreste sa nu le dea angajatilor impresia ca i-a abandonat.
 
Intre timp, ea a fost "obligata" sa paraseasca acest consiliul, oferindu-i-se un pachet compensativ de 14 milioane de dolari. 
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016