Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cate minute stau vizitatorii pe Google+

Tags: marketing, social media marketing, date nielsen, facebook, google+

Google+ recupereaza teren in fata Facebook pe nenumarate fronturi, insa este inca destul de in urma la un capitol: timpul petrecut pe site, scrie Mashable.com.
In medie, un vizitator pe aceasta retea de socializare a stat, in luna martie, cam 6 minute si 47 de secunde. Comparati cu cele 6 ore si 44 de minute pe care acelasi vizitattor le aloca facebook-ului, conform unui studiu Nielsen. 
 
Si, totusi, cifra este in scadere si pentru Facebook. In martie anul trecut, vizitatorii stateau pe aceasta retea 7 ore si 9 minute. In cazul lui Google+ insa, exista un salt urias fata de februarie 2012 (cand se inregistrau doar 3, 3 minute de trafic de persoana).
 
Un reprezentat Google declara ca cifrele oferite de Nielsen sunt departe de ceea ce arata datele interne ale companiei. Rapoartele Nielsen se bazeaza doar pe vizitele directe pe plus.google.com, cu numele tastat in browser, si nu se adauga factorul de activitatea pe alte domenii, cum ar fi YouTube si Gmail.
 
In alt raport, Nielsen informeaza ca 20 de milioane de unici din Statele Unite au folosit Google+ via Android si aplicatii iPhone, o crestere cu 238% fata de martie 2012. Pe desktop, unicii lunari pe G+ au sarit cu 63% fata de anul anterior, ajungand la 28 de milioane. Exista, in mod evident, si multe suprapuneri, din moment ce vizitatorii acceseaza retelele si via desktop, si via mobil.
 
In aceeasi perioada de timp, Facebook a fost accesat de 142,1 de milioane de unici pe desktop, iar 99 de milioane de unici via dispozitive mobile.
 
Twitter a avut 34 de milioane de unici pe desktop si 29 de milioane de unici pe aplicatia mobila oficiala a retelei.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016