Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce a incins Twitter-ul in 2011

Tags: twitter, egipt, hosni mubarak, charlie sheen, osama bin laden, japonia

Soarta Egiptului, cu al sau fost presedinte, Hosni Mubarak, si evolutia publica a lui Charlie Sheen, dupa ce a fost concediat din serialul "Doi barbati si jumatate", au fost cele mai urmarite subiecte pe Twitter in anul 2011, se scrie intr-un comunicat al companiei.
Primavara araba, initiata in Tunisia si continuata cu patos revolutionar in Egipt si apoi in multe alte tari din Orientul Mijlociu, este principalul eveniment politic despre care s-a "socializat" cel mai intens in 2011 pe platforma renumita pentru mesajele sale de doar 140 de caractere. Pe locul doi se situeaza raidul fortelor americane care s-a soldat cu uciderea liderului al-Qaida, Osama bin Laden. Cutremurul si tsunamiul din Japonia, din martie, se afla pe al treilea loc.
 
Charlie Sheen este, asa cum am mai spus, actorul despre care s-a discutat cel mai mult in 2011.

Pe un cu totul alt plan, McLobster a fost cel mai discutat subiect pe Twitter, in urma zvonurilor ca McDonald's va vinde acest produs, pe baza de homar, in Statele Unite.
 
Daca va asteptati ca Justin Bieber sa fie hashtag-ul numarul unu, va inselati, caci locul ii este ocupat de popstarul Rebecca Black, adolescenta de 14 ani al carei videoclip "Friday" a ajuns viral pe YouTube, dar a fost catalogat de critici ca fiind cea mai proasta melodie a tuturor timpurilor (vezi clipul mai jos).
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016