Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce crede comedianul Louis C. K. despre social media

Tags: social media, twitter, facebook, louis c.k., comedian social media

Poate ca petrecem prea mult timp pe Twitter. Poate ca ratam cele mai importante evenimente pentru ca uitam sa le privim prin ochii nostri. Poate ca prietenii ajung sa ne considere doar "online friends".
Poate ca, asa cum spune comedianul Louis C.K., tot ce e disponibil nu e o idee buna si social media e o prostie. Asa cum puteti vedea in videoclipul de mai jos, acesta compara social media cu o felie de tort din care toata lumea ar trebui sa manance sau, mai exact, toti se asteapta ca toata lumea sa se infrupte din aceasta prajitura.

Mai mult decat atat, cei care se imbuiba si continua sa se indoape cu Facebook sau alte retele de social media (SM) se vor enerva pe tine in momentul in care nu vei dori sa servesti aceeasi portie "sanatoasa" de SM.

In definitiv, cat de mult ne ajuta social media in viata reala? In marketing, asa cum am mai spus deja si inainte, rolul Facebook-ului, de exemplu, este unul incert. Echilibrul intre timpul investit in aceasta retea si banii cu ajutorul carora incercam sa ii transformam pe fani in cumparatori este unul destul de fragil si nu tocmai usor de atins.

Ce ne ramane atunci? Ne petrecem timpul doar ca sa cunoastem oameni noi? Ar fi util sa organizam mai des seminarii pe aceasta tema pentru a vedea cum poate fi folosit in mod cat mai productiv timpul pe care il petrecem pe Facebook sau pe Twitter?

Autor: Mihaela Pascu




Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016