Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce inseamna era post-smartphone?

Tags: specialisti in tehnologie, telefoane inteligente, era post smartphone

Specialistii in tehnologie sustin ca smartphone-urile sunt utilizate din ce in ce mai putin pentru alte activitati in afara de cea de a vorbi la telefon.
Acestia anunta apropierea unei ere "post-smartphone", chiar cu o zi inainte de deschiderea celui mai mare salon de tehnologie din lume, la Las Vegas.

Telefoanele inteligente au un atat de mult succes incat au devenit mai mult o platforma digitala decat un mijloc de comunicare viata oamenilor.

"Cred ca suntem pe cale sa intram intr-o era post-smartphone", sustine Shawn DuBravac, economist sef al asociatiei de consumatori Consumer Electronics.

Specialistul confirma faptul ca peste 65% din timpul petrecut pe smartphone-uri se datoreaza unor activitati care nu sunt legate de comunicare, precum aplicatii dedicate sanatatii si divertismentului.

"Ne-am indepartat nu numai de telefoane, ci si de comunicare, principala activitate a acestor dispozitive", adauga expertul.

In plus, chiar si televizoarele UltraHD cu rezolutie ultra inalta, care au fost introduse recent pe piata, se pare ca sunt vandute destul de greu, din cauza pretului ridicat, DuBravac sustinand ca aceasta tehnologie nu va prinde prea bine la public.





Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 08-Ian-2013 21:48:02
Post stiu ce inseamna si la ce foloseste . Smartphone stiu ce este si mai stiu ca nu foloseste la nimic ( poate doar la crearea unor profituri pentru niste ordinari care il produc )

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016