Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce ne pregateste Facebook pe 7 martie

Tags: schimbare facebook, facebook, flux de stiri, newsfeed

Facebook este decis sa fie compania anului, caci, dupa lansarea din ianuarie a graph search, anunta o schimbare de imagien a fluxului de stiri. Vom intra in noua era pe 7 martie, cand Facebook va organiza un eveniment de lansare la acre sunt invitati mai multi jurnalisti americani, scrie Reuters.
Evenimentul, anuntat de Facebook prin sloganul „Veniti sa vedeti noua infatisare a News Feed-ului”, va avea loc la sediul din Menlo Park al celei mai mari retele de socializare din lume. Fluxul de stiri a fost actualizat ultima oara in septembrie 2011, asa ac este loc de mai bine.

Sursele spun ca noul News Feed al Facebook ar putea fi bazat in special pe imagini, nu pe text.

Fluxul de stiri, acele stream in continua schimbare de fotografii, filmulete si comentarii incarcate de reteaua de prieteni a utilizatorului este unul din cei trei piloni principali ai retelei, alaturi de cautare si profilurile de utilizator, a declarat Mark Zuckerberg.
 
Dupa 2011, compania a incorporat reclamele direct in fluxuld e stiri, fiind interesata sa creeze o experienta mobila reala, din moment ce tot mai multi oameni folosesc dispozitive mobile in detrimentul PC-urilor.
 
Versiunea mobila a Facebook inca duce lipsa integritatii caracteristicilor disponibile pe versiunile PC, asa ca poate aici vor avea loc „renovari”.
 
Actiunile Facebook au crescut cu 2%, adica cu 52 centri,  ajungand la 27,77 de dolari vineri la pranz.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016